Medlem

Forum för trädgårdshistorisk forskning samlar forskare och forskarstuderande inom skilda discipliner samt yrkesverksamma inom olika fält som anknyter till trädgårdshistoriska frågor. Här nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna och information om hur du ansöker om att bli medlem.

Vem kan vara med i Forum för trädgårdshistorisk forskning?

Forskare, forskarstuderande och yrkesverksamma inom skilda discipliner och fält med anknytning till trädgårdshistoriska frågor.

Vad kostar det att vara med?

Medlemsavgiften är för närvarande 350 kr/år för fullbetalande medlem och 250 kr/år för studerande.

Vad får jag för medlemsavgiften?

Som medlem får du Bulletin för trädgårdshistorisk forskning, som utkommer en gång per år, samt aktuell information inom det trädgårdshistoriska området genom Forums epostutskick till medlemmar.

Hur blir jag medlem?

Fyll i vår ansökningsformulär Blankett medlemsskap FORUM och maila den till gardenhistoryforum@gmail.com. Handläggningstiden kan variera beroende på när ansökan kommer in i förhållande till styrelsens mötesschema.

Medlemsregister

För dig som är medlem i Forum för trädgårdshistorisk forskning finns möjlighet att finnas med i vårt medlemsregister. För att dina uppgifter ska listas fyller du i formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan om medlemskap i Forum för trädgårdshistorisk forskning!

Uppgifter till medlemsregister / Info to membership list

  • Obligatoriska fält är markerade med *. / Required fields are marked with *.
 

Verification